Main Menu
Random Albums
Happy Birthday
Българче - Happy Birthday
Pictures: 32
iwii :)~
Members - iwii :)~
Pictures: 10
Petuk 13-ti
Celebrations - Petuk 13-ti
Pictures: 9
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...

Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,
виж това: [link]

Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.

Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak

Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres
[link]

BG Consulate in Dubai

Контакт

UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria

Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com

Welcome Guest
Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (43)
 Extra Information
Share BGinUAE.com
|
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
Re: Magazini za komputri i tehnika v Dubai
в магазини като choitram, geant, carrefour, lulu разгледай отдела с техника цените задължително са по-ниски, ако има промоц [more...]
[Ivo Datchev on 08 Sep : 11:42]

Слово за Рождеството на Пресвета Богородица
Господ, Който живее на небесата, като поиска да се яви на земята и да живее между човеците, преди това си приго [more...]
[Spaska GG on 08 Sep : 11:07]

Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
Author Post
vicky
Mon Dec 15 2008, 06:40AM
Registered Member #207
Zdraveite otnovo,
Pisha vi ot Al Ain za malko informacia.Opitvam se da nameria niakoia firma koiato moze da mi sadeistva za poluchavaneto na residencia.Brachnoto mi svidetelstvo e prevedeno i legalizirano v Bulgaria i tuk v bulgarskoto konsulstvo i sega triabva da bade priznato v arabskoto vanshno ministerstvo( to be attested in the ministry of foreign affair in Abu Dhabi) Zvaniah im po telefona za podrobna informacia kade tochno triabva da otida i kakvo da napravia, no bez uspeh...Pomislih che moze da ima niakoia firma koiato se zanimava s tezi neshta i shte e mnogo po lesno.Ako niakoi znae neshto molia pishete mi.
Predvaritelno vi blagodaria...
Vicky
Back to top
Ralitsa
Sun Dec 21 2008, 10:57AM

Registered Member #28
zdrasti Vicky. Neznam zashto triabva da ti atestirat brachnoto svidetelstvo v Abu Dhabi, sestra mi e enena puk ne se seshtam tia da go e pravila. Triabva da e dostatuchno da e prevedeno na angliiski da e priznato v Al Ain. Ako ti triabva atestacia - private compania niama da ti pomogne. Idi v niakoi ot typing centrovete i gi pitai kakvo tochno ti triabva. Predpolagam che iskash da si na husband visa zatova iskash da si atestirash branchniat sertificat. V dubai malko po lesno stava. Ako imash kakvito i da e vaprosi obadi se na 04 398 0000 tova e department of naturalisation and residence , taka che moesh da proverish kakvoto ti triabva i kakvi sa zakonite na UAE, te shte ti pomognat

Nadiavam se da stane neshto i da stane burzo, nie nie bulgarite ne obichame da chakame mnogo:)
Back to top
vicky
Mon Dec 22 2008, 02:22AM
Registered Member #207
Zdravei Rali,
Mnogo ti blagodaria za informaciata.Tezi dni se ubedih che triabva vsichko sama da svarsha.Proverih tuk v Al Ain kakvo tochno triabva da napravia za husband visa i triabva da e attessted in Abu Dhabi.Daze ot nashto consulstvo v Dubai mi kazaha che e taka i triabva da otida tam.Eh,vaznoto e che stignahme do niakade, hahaa...Dnes medicinsko, utre Abu Dhabi...i da se nadiavam che skoro shte sam resident.
Pozdravi i blagodaria, Vicky
Back to top
Tsetska
Mon Dec 22 2008, 10:32AM
Registered Member #57
Zdravei Vicky,

da, tochno taka e i pravilno sa ti kazali ot Consulate. Udostoverenieto za skluchvane na brak v Bulgaria e dokument validen samo na teritoriata na BG. Za da bade validen na teritoriata na druga darjava triabva da bade preveden i legaliziran t.e. da ima zaverka na Vanshno Ministerstvo v BG. Tai kato za BG ne e vazno za koia darjava se pravi prevoda, t.e. nikade ne se opomenava za kade ti triabva, za tova kogato pristignesh v UAE triabva da zaverish prevoda na brachnoto svidetelstvo v BG Consulte, a sled tova v vav Vanshno Ministertsvo na saotvetnoto emirstvo. Edva kogato napravish tezi zaverki na dokumenta si, toi shte e validen na teritoriata na UAE.
Koordinatite sa:
Department of Naturalization and Residency P.O.Box: 44429
Abu Dhabi United Arab Emirates +971 (2) 446-2244

Uspeh i ako imash nujda ot oshte info, pishi.
Back to top

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF