Main Menu
Random Albums
| Виена Шести Форум - Откриване II |
|
|
| Pictures: 11 |
| Burj Al Arab |
|
|
| Pictures: 6 |
| Mikinceto`s pics from Dubai |
|
|
| Pictures: 2 |
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup
nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...
Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,виж това: [link]
Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.
Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak
Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres[link]
View all posts (668)
BG Consulate in Dubai
Контакт
UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria
Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com
Welcome Guest
Currently Online (27)
Extra Information
Share BGinUAE.com
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
| Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Accommodation :: Жилище,квартира |
|
<< Previous thread | Next thread >> |
| [poll] KUDE BIHTE INVESTIRALI ZA BASH SOBSVEN DOM, BULGARIA ILI DUBAI? | ||
| Go to page >> | |
|
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
|
| Author | Post | ||
| Itso |
|
||
![]() Registered Member #8
Joined: Tue Jun 05 2007, 07:19AMLocation: Dubai Posts: 55 Thanked 16 times in 13 posts |
Molia izberete! | ||
| Back to top |
|
||
| Slancho |
|
||
| Zdraavei Izo, az ste si kupuvam sega v BG apartament za po 450 evra na kv.m., koeto mi se vijda superska zena. Znam che i v Dubai padat zenite , ama niama da padnnat chak tolkova. V International City studiotata sa po 370k sega, obache pak e dva/tri pati po-skapo ot u nas. Ti kade ste si kupish? |
|||
| Back to top |
|
||
| Itso |
|
||
Joined: Tue Jun 05 2007, 07:19AMLocation: Dubai Posts: 55 Thanked 16 times in 13 posts |
Az bih si kupil v Dubai za investicia i v BG s cel dom. Blagodaria Hristo | ||
| Back to top |
|
||
| nassy |
|
||
![]() Registered Member #81
Joined: Fri Oct 19 2007, 04:24PMLocation: Dubai Posts: 28 Thanked 9 times in 9 posts |
V Bg ima mesta, kydeto syshto si zaslujava da se investira, no sled kato imash dom
|
||
| Back to top |
|
||
| neposlushko |
|
||
![]() Registered Member #615
Joined: Fri Feb 06 2009, 07:42AMLocation: Germany , Bonn Posts: 7 Thanked 1 time in 1 posts |
Ako trqbva da izbiram mejdu BG i Dubai .... kato che li opredeleno u men natdelqva mnenieto che za investicia s cel syzdavane na sobstven dom opredeleno po-dobroto mqsto e Dubai ... a imenno makar i sred vsichki znaem kakvi hora naselqvat emirstvata vse pak tam si e po - dobre otkolkoto v milata ni tatkovina koqto za jalost ne ni predostavi neobhodimite normalni usloviq za jivot i razvitie ... kakto se kazva vse pak perfektni mesta nqma no pyk kato napisah na bql list hartiq plusovete i minusite na dvete mesta ... za dobro ili zlo Dubai shte da e ... no zatova shte pisha v druga tema za da popitam vsichki vi za mnenie .... lek den na vsichki i uspeh zanapred
|
||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
V Bulgaria ne si zaslujava i vav furgon da investirash! | ||
| Back to top |
|
||
| Itso |
|
||
Zdraveite Moje bi ako furgona e podvijen si zaslujava zashtoto nashata prelestna durjava ima da predloji mnogo krasivi mesta za poseshtenie:)! Blagodaria na vsichki za otgovorite! |
||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
Bulgaria ne e nai-krasivata strana na sveta: neka badem obektivni. Vseki iztakva oba4e hubavata ni priroda,za6toto nqma s kakvo dr da se pohvalim...a i tq prirodata ne e nasha,nie ne sme q napravili, tq e dar ot Gospod... | ||
| Back to top |
|
||
| neposlushko |
|
||
Joined: Fri Feb 06 2009, 07:42AMLocation: Germany , Bonn Posts: 7 Thanked 1 time in 1 posts |
Dokolkoto pravilno si obqsnqvam vyprosa ... toi glasi Kade bih izbral za bash sobsven dom ... az go razbiram da syzdam semeitvo normalno i da imam usloviq normalni za otglejdane na decata mi ... ta zatova ako poglednem realno na predostavenite usloviq na dvete mesta za jivot i otglejdane na deca sym na 100% ubeden che ne Bg e pravilnoto mqsto ... dokolkoto tova che stranata ni e MEGA krasiva i hubava az nesym go osporil i nqmam i pravo da go pravq ... az nameknah che tam ne ni se predostavqt neobhodimite normalni usloviq za razvitie i jivot i izhojdaiki ot tazi gledna tochka zatova sym otogovril taka ..P.S. : ako imashe normalni usloviq za jivot i razvitie nqmashe da gi ima tezi nad 1.5 miliona choveka postoqnno prebivavashti izvyn BG che na vsichkoto otgore neznam dali chetohte no i pravqt partiq ...
|
||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
1.5 miliona bulgari? Bulgarite izvan Bg sa pone o6te tolkova,kolkoto i v neya....kato mahnem ciganite i turcite...imame si o6te edna malka Bulgaria, razprasnata po celia svqt... | ||
| Back to top |
|
||
| Dani |
|
||
|
|
A otnosno izkazvaneto na Bat Boiko za nas - ostanalite v BG: mene li4no edin pojarnikar ne moje da me obidi po nikakav na4in...ako doide na vlast oba4e 6te se osvobodia ot balgarskoto grajdanstvo... na 100 % | ||
| Back to top |
|
||
| Dubaiez |
|
||
|
|
Zdravei Hristo, za balgari jiveesti v Dubai, nai-udachnia variant e da investirame i na dvete mesta. V momenta vremeto e mnogo udobno, poneje zenite sa po-niski zastoto niama interes, ima svetovna kriza i vrementa sa nesigurni. Tendenzita prez 2009 e zenite i pokupko/prodajbite da prodaljavat da namaliavat. Pozdravi na vsichki |
||
| Back to top |
|
||
| mitko |
|
||
![]() Registered Member #52
Joined: Thu Aug 30 2007, 05:06PMLocation: Dubai Posts: 27 Thanked 1 time in 1 posts |
1.5 miliona bulgari? Bulgarite izvan Bg ??? 4ovek, samo regestriranite Bulgari v ispania sa pove4e ot tova 4islo,bes da smqtame tezi koito ne sa regestrirani.i za da buda to4en shte ti pokaja tazi statiskika : "Регистрираните българи по автономни области са както следва: Валенсия - 34 272 души, Мадрид - 30 528 души, Кастилия и Леон - 27 083 души, Каталуния - 11 738 души, Андалусия - 10 253 души, Балеарските острови - 7977 души, Кастилия ла Манча - 7735 души, Мурсия - 6669 души, Навара - 5462 души, Арагон - 5342 души, Канарски острови - 2261 души, Страната на баските - 927 души, Ла Риоха - 857 души, Кантабрия - 819 души, Галисия - 787 души, Астуриас - 575 души, Естремадура - 439 души", посочи Станкова. |
||
| Back to top |
|
||
| neposlushko |
|
||
Manqci dal sym OFICIALNI danni podadeni ot BG ... to i men me vodqt v Bg ama neise ... na vseki mu e qsno che sa MNOGO MNOGO poveche otkolkoto te kazvat ... za sravnenie ... naprimer v BG se nasajdashe mnenie che Chehia i Slovakia bili syshtite kato nas ... da ama te oshte ot predi 10 godini kogato bqh tam bqha 100 pyti po - dobre ot nas ... taka che ne se hvashtaite ... dadoh go kato primer samo ... a i temata e za dom i kade da e ... a az tvyrdo stoq zad dumite si che mejdu BG i UAE v chastnost Dubai izbiram Dubai ne na 100% ami na neznam si kolko ... che nqma takava cifra ... tova e ot men uspehi na vsichki i dano vseki postigne tova za koeto se bori
|
||
| Back to top |
|
||
| Itso |
|
||
Izglejda temata e dosta goreshta! Propusnah da blagodaria na vsichki koito vzimat uchastie! | ||
| Back to top |
|
||
| Go to page >> | |