Main Menu
Random Albums
Niya i Dimi
Members - Niya i Dimi
Pictures: 1
UFC 112 - Abu Dhabi
Members - UFC 112 - Abu Dhabi
Pictures: 6
Първи звънец
Българче - Първи звънец
Pictures: 6
Chatbox
You must be logged in to post comments on this site - please either log in or if you are not registered click here to signup

nvd
06 Sep : 07:14
kvo stava priqteli? ...
kade ste se zagubili? ...

Ivo Datchev
04 Sep : 18:44
ще им звънна утре,
виж това: [link]

Irena
03 Sep : 08:30
6to taka nikoi ne otgovaria.Ivo 6te odari6 li edno ramo za taja televizia.

Irena
02 Sep : 16:33
zdraveite. da pitam samo moje li niakoi da se obadi v ofisa na INTELSAT v dubai i da pita hva6ta li se tozi satelit tam(intelsat 12)4e tam e televiziata deto ja pusnaha vivacom i ako mojem da hvanem ne6to da vzema ot bg edin resivar i karta.as si idvam drugia petak

Ivo Datchev
02 Sep : 09:12
Петък, 3 Септември пак се организираме от 13:00ч в Mall of the Emirates в Apres
[link]

BG Consulate in Dubai

Контакт

UAE, DUBAI 0244
Consulate General of the Republic of Bulgaria

Jumaira Road, Villa No18
P.O. Box 72535
Tel.: +971-4-344 2419
Fax: +971-4-344 2341
E-mail: bulgcons@emirates.net.ae
Web Page: www.bulgarianconsulate-dubai.com

Welcome Guest
Username:

Password:

Remember me

[ ]
[ ]
[ ]
 Currently Online (45)
 Extra Information
Share BGinUAE.com
|
Google AddSense
Last 2 Forum Posts
Re: Magazini za komputri i tehnika v Dubai
Blagodarq ti
[DesiNik on 08 Sep : 10:31]

Re: Magazini za komputri i tehnika v Dubai
ami nai dobre da otidej do Al Khaleej Center v bur dubai i sreshtu nego e Computer Plaza i dvata centara ima okolo 100tina magazina samo za compiutri i electronica.
[Adam Ivanov on 08 Sep : 10:05]

Bulgarians in Dubai and UAE :: Forums :: Jobs :: Работа

<< Previous thread | Next thread >>
Pomosht za Emirates airlines
Go to page   <<        >>  
Moderators: Ivo Datchev, roadrunner
Author Post
nad
Thu Nov 27 2008, 11:21AM

Registered Member #518
Здравейте всички от форума!Имате ли представа дали другата година има някаква вероятност отново да се проведе интервю за Cabin Crew към Emirates?Знам, че малко тъп въпрос задавам,но сега декември няма как да отида на интервюто!Успех на всички,които ще се яват на 6 декември!!!!!!
Back to top
Yavor
Fri Nov 28 2008, 08:11PM

Registered Member #285
Лъчо, я виж хубаво дали пише електрокардиограма или аудиограма:) Трябва да им изпратиш аудиограма, т.е. как си със слуха.
А иначе за изследванията не се притеснявай...няма да те върнат, но тук така или иначе някои от нещата ще ги повториш в тяхната клиника.
За Цвети....http://www.emiratesgroupcareers.com/ ако става въпрос за cabin crew...

Yavor
Back to top
This post has been thanked 1 time
HoHCTon
Sat Nov 29 2008, 11:25AM

Registered Member #524
Здравейте, аз се включвам малко късно във форума, но искам да ви попитам след като си пратите молбата, след колко време ви назнавачават интервю и може ли ние да посочим да е след определена дата. И горе долу на колко време има интервюта в България. Сега завършвам Английска Филология и държавния ще ми е някъде началото на юли и затова питам, защото не искам да го оставям за по късно. Благодаря предварително!
n.с. каква е възрастовата граница? ако е 25, а аз съм на 21, до колкото прочетох имам шанс на всеки 6 месеца, т.е. 8 интервюта нали така, докато навърша 25?
Back to top
Yavor
Sat Nov 29 2008, 12:37PM

Registered Member #285
По принцип няма възрастова граница. Интервютата са горе долу на 4 месеца, но аз си мисля че скоро ще спрат...чува се нещо че в момента в който станем 15 000 crew ще спрат интервютата(това е непотвърдена инфо.) в момента сме близо до това число...Успех на всички!

Yavor
Back to top
This post has been thanked 2 times
Cveti
Sat Nov 29 2008, 01:22PM

Registered Member #516
BLAGODARQ TI )

:)
Back to top
gerince
Sat Nov 29 2008, 02:15PM

Registered Member #362
Здравейте на всички от този прекрасен форум. Всички съвети и линкове коите сте постнали са повече от полезни. Кавам се Гери, от Пловдив. Идеята ми и желанието ми е да се се присъединя към Emirates следващата година. Силно се надявам че ще ма интервю април или май месец. Много бих искала да ви попитам две неща и е се радвам ако някой може да ми даде насока.
Първо питане - в момента съм в Ирландия и се питам дали трябва да ходя на интрвю в българия или може и в някоя друга дтржава примерно Англия, все още не съм попълнила апликейшъна чакам да мине нова година не знам дали това има значение но някакси незнайно как си втълпих че има.. ще се радвам ако някой ме поправи.
Второ питане - на всички тези образи които в момента сте в дубай рецесията не ви ли се отразява .. имали възможност да ви "съкратят" или пък догодина просто да няма интервю..
и още нещо ми хрумна за влияние на езите искат ли ви сертификати?

това засега от мен..
слънчев ден ви пожелавам...
от тук където слънце не виждам
усмивки Геринце
Back to top
Лъчо
Sun Nov 30 2008, 08:15AM

Registered Member #367
Yavor, електрокардиограма е. Аудиограмата също я искат и им я изпратих. Явно са си променили изискванията в крачка.
Back to top
Елени
Sun Nov 30 2008, 09:35AM

Registered Member #274
gerince, на интервю може да се явиш където си искаш, ако искаш и в тайланд. няма никакво значение.
в дубай сме добре. за съкращения и дума да не става. просто тук няма такъв проблем, не случайно постоянно назначават хора. полетите са пълни.
за езиците не ти искат сертификати.

лъчо, не се притеснявай за кардиограмата. мисля, че всичко ще е ок.

успех
Back to top
Denise
Sun Nov 30 2008, 12:18PM

Registered Member #2
Privet Eleni, kakto se kazva I beg to differ. Poslednite novini ot finansoviat sviat sa che Emirates sa v strahotna kriza, eto go article za tezi koito se interesuvat:
Control of Dubai's prestigious national airline, Emirates, has been named by Abu Dhabi in return for a massive cash bailout of the kingdom.
ABU DHABI has demanded control of Emirates, Dubai's flagship airline, as the price of a multi-billion pound cash injection for the Gulf kingdom.

The fast-growing airline, long the envy of neighbouring Arab states, has emerged in recent days as the centrepiece of negotiations over a financial bailout for cash-strapped Dubai.

The emirate, which is ruled by the Al Maktoum family, has been hit hard by the credit crunch. Its property market, in which many of the big players are state-owned or backed, has enjoyed explosive growth over the last decade but prices are now tumbling, leaving heavily indebted developers badly exposed.

Government sources in Dubai confirmed last week that talks had begun with Abu Dhabi, which has huge oil and gas reserves, about funding. Rather than ploughing cash into the Dubai state, Abu Dhabi has offered to invest in its neighbour's strategic assets.

The Sunday Times has learnt that Abu Dhabi is eyeing a stake in Emirates, along with investments in other industries, such as the state water company.

The airline alone is estimated to be worth about pounds 10billion and selling a stake in it could generate enough cash to prop up much of Dubai's economy.

The proposal is controversial, however, as the airline is regarded as the embodiment of Dubai's rapid rise to international prominence and an important symbol of the emirate's identity. It is owned by the Dubai government, which is reluctant to relinquish control.

Although other Gulf states are thought to be monitoring the situation, Abu Dhabi is believed to be keen to offer Dubai a deal that keeps the airline within the United Arab Emirates.

Transport bankers say Abu Dhabi may plan to pursue Emirates' nascent plans for a float on the Dubai Stock Exchange. The airline's management, and Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, chairman and chief executive of Emirates Group, recently hinted the government would consider a listing, with 25 per cent-30 per cent of the airline's equity sold. Last year the group had net profits of pounds 690m.

Airlines have long been a contentious issue in the United Arab Emirates, a confederation of Gulf states that includes Abu Dhabi and Dubai. In the 1970s the two states, along with Oman and Bahrain, took strategic stakes in Gulf Air, intending to turn it into a national carrier for the region.

By 1985, however, Dubai had decided to set up a rival and created Emirates, backing a largely expatriate management led by Briton Maurice Flanagan.

Emirates has been a success story of international aviation, turning Dubai into one of the largest hubs, and in the process helping the government fulfill its ambition of growing tourism and financial services. Abu Dhabi followed Dubai's example, setting up its own national carrier, Etihad, in July 2003.

s drugi dumi, poneje Emirates i Dubai kato cialo imat nujda ot cash zashtoto imat strahoten liquidity problem, s prodajbata na Emirates, ili na stock ot Emirates shte mogat va vleiat cash v ikonomikata i da ia izpraviat malko.

Dnes mi kazaha che Dubai Holding sa razporedili 35% cost cutting across the board, v edin ot offisite na kompania ot Dubai Holding, s koiato rabotia, ot 60 choveka personal, v momenta sa ostanali 16, vie si napravete smetkata dali ima lay offs, ima li kriza, niama li.

Emirates zakupiha ogromen broi samoleti, iskat, ne iskat, triabva da gi napulniat s personal, no tezi cost cutting procedures moje da se otraziat kakto na novite recruitments, taka i na tezi koito imat rabota v Emirates.

Stiskaite palci, dano ne stava po zle. Che ostanat li bez rabota horata, stava losho.

Denise
Back to top
DuaMaHmA
Mon Dec 01 2008, 07:01AM

Registered Member #527
Здравейте на всички, казвам се Емануела и съм от Варна. Ето и малко инфо за мен на 21години съм прясно навършени, работила съм дълго време в Азия(Китай, Хонг Конг, Макао, Тхайланд, Филипините). В рамките на 2години в Европа и 2години в Азия ми се налойи на всеки 3 месеца да сменям местоположението си, за това и избрах точно да бъда стюардеса защото ще си сменям местоположението по често от 3месеца Надявам се да не съм ви отегчила.. и нека продължа по темата заради която всички сме в този форум..
Получих майл с покана за цялата тази процедура с интервютата, чух се с Невена и ми обясни че нямам нужда да ходя за преселекшъна. Обаче мен това малко ме притеснява, защото от рас трябва да отиада на скреенинг и интервю. Колкото и да ме надъхват познати и т.н. че ще се справя, искам да знам какво точно се случва в тези дни, какви въпроси ти задават какво те карат да правиш.

Благодаря Ви предварително

Quod me nutrit, Me destruit

[link]
Back to top
Flyboy
Mon Dec 01 2008, 10:35AM

Registered Member #265
Хайде и аз де се включа малко в дискусията,4е се позагубих:)
Емануела,сега ще се опитам да ти дам някаква информация.Интервюто се състои от 3 кръга.Първи кръг ви разделят на две групи и дават някаква тема по която да разсъжавате.Общо взето е хубвао да дадеш мнение и да се съгласяваш с мнението на другите.Не е хубаво да се изтъкваш много и да искаш само думата.Бъди някъде по среда.След този кръг получаваш едно писъмце,4е продължаваш в следващия,който е тест по английски.Тук няма какво да обяснявам толкова.Елементарен е.Мисли направо за 3ти кръг.Там сте ве4е сравнително по-малко хора.Пак ви разделят на две групи и обсъждате дадена тема.Тук говориш значително повече,но правилата са си пак същите.Като го преминеш и него отиваш на финално интервю.Там сте ти срещу двете рекрутващи и те питат за ситуаций от предишната работа,как си се справила,можело ли е да се справиш по-добре и т.н.Това е накратко.После е голямото чакане.Ако има нещо друго ask and you shall receive:) Peace in the middle east.

FLIPSIDE PRODUCTIONS-THE BEST R'N'B AND HIP HOP PRODUCTION TEAM IN BULGARIA.BEATS FROM THE HEART
Back to top
Flyboy
Mon Dec 01 2008, 10:36AM

Registered Member #265
Яворйеее.Помогни и ти с нещо:)Ей много е яко в БГ.Няма черни:)))Купонии,ЖЕНИИИ.Аре в петък ще се видим в Дубай.

[ Edited Mon Dec 01 2008, 10:58AM ]

FLIPSIDE PRODUCTIONS-THE BEST R'N'B AND HIP HOP PRODUCTION TEAM IN BULGARIA.BEATS FROM THE HEART
Back to top
gerince
Tue Dec 02 2008, 04:28AM

Registered Member #362
Здравей Елени много ти благодаря за отговора.. сега чесно казано като чета тези неща и ми се свива сърцето да не са достигнали 15 000.. то всъщност зависили кога ще се регистрирам или когато и да е първо трябва да излезне дата.. декември ще пропусна успех на явяващите и да искам не мога да си представя как се чуствате...

усмивчици и пеперудки

Геринце
Back to top
Yavor
Sat Dec 06 2008, 11:29PM

Registered Member #285
Адрианеееее:))ето ме бе брат....ама така като чета си бил доста подробен, така че няма какво да добавя...освен че пере ебати дъжда вмомента и е студено:)) Относно 15те хиляди искам да подчертая, че засега това са само слухове...да се надяваме, че ще си останат такива

Yavor
Back to top
HoHCTon
Sun Dec 07 2008, 08:14PM

Registered Member #524
А някои от вас знае ли кога горе-долу ще са следващите интервюта - Май, юни? И ако да кажем сме одобрени още тогава може ли да заминем септември да кажем? а също така има ли някои от вас които да не е работил нищо преди и да е одобрен? Mersi
Back to top
This post has been thanked 1 time
Go to page   <<        >>   

Jump:     Back to top

Syndicate this thread: rss 0.92 Syndicate this thread: rss 2.0 Syndicate this thread: RDF